Tozando hakama bomuld - sort

Tozando hakama bomuld - sort

1.595,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 1.895,00 DKK (inkl. moms)

størrelse:
29 / 110 cm
VARIANT
Tilvalg
 • BRODERET STILART / LOGO

  Skriv navnet på det ønskede logo

  ( + 125,00 DKK )
 • NAVNEBRODERING

  Vælg sprog. En bestilling ad gangen ved flere bestillinger med navn. Produktionstiden er 5-7 hverdage.

  ( + 50,00 DKK )
  ( + 210,00 DKK )
  ( + 210,00 DKK )
 • Skriv venligst, hvad der skal broderes

stk.
 • Hurtig levering
 • God service
 • 14 dages returret

Denne hakama, der er en af vores mest solgte - og med rette! Utrolig lækker hakama i 100% bomuld.

Alle Tozandos hakama er specielt designet til Aikido træning. Med focus på Ukemi er Koshita lavet af holdbar flexibel gummi som holder formen med som samtidig beskytter mod skader.
Bæltet (obi) er forstærket med syv syninger for at undgå skader på stoffet eller krympning. Med et holdbart obi kan du samtidig binde din hakama mere sikkert.
Fronten på Tozandos hakama er også syet til at være lidt kortere end bagstykket, og derved får du større bevægelses frihed og du skal ikke bekymre dig om du træder i din hakama.
Pliceringerne er blevet specielt syet til at holde formen i mange år. Som et resultat af vores specielle design og produktionsmetode er vi sikker på at du vil opleve at Tozandos hakama er lige så praktisk som den er flot.

'Dette er de bedste hakama' - Stanley Pranin (Redaktør Aikido Journal)

For at finde din hakama størrelse skal du måle afstanden mellem dit hofteben og din knyst i stående stilling. Afstanden svarer nogenlunde til afstanden mellem undersiden af det øverste obi/bælte og den nederste syning på hakamaen. Er det første gang du skal købe en hakama er det altid en god idé at tale med din træner om, hvordan I binder hakama i jeres dojo. Der er forskellige metoder og det kan have indflydelse på den længde du skal vælge.

Ønsker du gratis japansk navn broderet, så husk at lave dit tilvalg nederst og husk at skrive dit navn i kommentarfeltet.
Bemærk venligst, at vi ikke bytter varer der er broderet navn på.

Materiale 100% bomuld
Velegnet til aikido, kendo
Anbefales til alle niveauer