MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro ViaBill Anyday

MARVEL-DAEDO

Takket være et fælles mål: 'At bygge en bedre verden for børn', har Daedo i fællesskab med Disney arbejdet, på at præsentere en samling af Marvel licenserede produkter til kampsportens verden.

Værdierne inden for kampsport hjælper mange børn i mange forskellige aspekter af deres liv, men nogle gange mangler de motivation til at starte og og ikke mindst til at fortsætte. Således er denne produktinnovation at gøre kampsport sjovere og attraktivt for alle, og klubberne kan invitere børn til klubben og præsentere ​​disciplinen kampsport på en sjov og inspirerende måde.

Marvel Daedo samarbejdet vil være med til at fremhæve kerneværdierne inden for kampsporten og det gør de med Marvels superhelte. Kerneværdier som; høflighed, integritet, udholdenhed, selvkontrol. ukuelige ånd og sidste men ikke mindst respekt. Beskyttelsesudstyr og puder med superheltene Spiderman, Hulk, Captain America og Iron Man kan være den perfekte oplevelse for børnene til træning og konkurrencer, hvilket kan være med til at gør kampsporten mere attraktiv og sjov. Vi har i samarbejde med Marvel fremstillet udstyret i de ægte farver og designs af Marvel.

Samlingen er tilgængelig for alle i Andorra, Belgien, Kina, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Italien, Luxembourg, Mexico, Holland, Portugal, Rusland, San Marino, Sydkorea, Spanien, Taiwan, Tyrkiet, Storbritannien, USA og Vatikanstaten - og så naturligvis i Danmark hos budoxperten.

Daedo er villige til at fortsætte samarbejdet med Disney samt at sælge til flere lande - og dermed sprede glæden og værdien med kollektionen af Marvel produkter til kampsportsverden.


{{product.DiscountPrice}}%
{{::product.Title}}

{{product.DiscountPrice}}%
{{product.Title}}