MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro ViaBill Anyday

våben

BUDOX lagerfører det største og bedste udvalg af træningsvåben i Danmark. Vi har en fin udstilling med sværd ved kassen og det er altid en fornøjelse at gå og drømme og trykke næsen mod montrene.

Som forbruger har du stor magt over kvaliteten af dine trævåben. Mange firmaer i europa sælger billige trævåben som laves af resterne af skovproduktion. Det betyder billige våben til dig, men samtidig støtter du ukontolleret skovhugst som ikke er bæredygtig.

Hos BUDOX har vi en klar holdning til vores trævåben. De skal være fra skove som er bæredygtige og som ikke skamfældes. Vi har gennem årene fået mulighed for at købe stort ind og sætte strenge krav til vores leverandører. Det betyder, at vi kan sælge kvalitets våben til de samme priser som andre butikken og samtidig passe godt på naturen.

Våben som kræver våbentilladelse kan kun erhverves ved fremvisning af denne og billed-ID. For at søge om våben- eller samlertilladelse skal du være fyldt 18 år. Sælger vi et våben til dig via webshoppen, der kræver våbentilladelse skal du sende dokumentationen via mail til os. Se mere om våbentilladelse på politi.dk

våben

{{product.DiscountPrice}}%
{{::product.Title}}

{{product.DiscountPrice}}%
{{product.Title}}