MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro ViaBill Anyday

Størrelsesguide

Husk altid på, at en størrelsesguide kun er vejledende. I tvivl om målene passer så giv os gerne et kald på 70 273 275 eller send en mail med dit spørgsmål. 

 

BUDO-NORD dragterne anbefales at købe den størrelse der matcher din højde. Dertil skal så siges, at det er med udgangspunkt i 'almindelig bygning'. Er man lidt kraftig anbefaler vi, at man går en størrelse op.

Gi'er og Doboks tager som udgangspunkt i folks højde, fra top til tå. De laves oftes med et interval af 5cm eller 10cm. alt efter model.

Hvis dragten er lavet i bomuld eller blandings materiale, anbefales det at runde op til næremeste 5ér eller 10ér, da man skal tage højde for krympe processen i vask, som normalt er 2-5%. 

Hvis dragten er 100% polyester eller lign. Så skal man runde ned til nærmeste 5'er eller 10ér. ex. Flemming er 177cm høj, han skal vælge en størrelse 175cm dragt hvis muligt. og dragten findes med 5cm interval, ellers skal han vælge str 180cm for at få den optimale pasform.

Læs mere i produkternes beskrivelse.

I tvivl om din størrelse, så kig forbi butikken i Hvidovre eller i Aarhus eller ring til 70 273 275 og får mundtlig vejledning.

 

MIZUNO gi og bælte guide

 

JOMA størrelsesguide (unisex-størrelser)

 

BOKSEHANDSKER

Generel bælte guide:
Find den rigtige bælte størrelse til dig selv eller dit barn.

Dyrker du karate, taekwondo eller lign. 
Så er grundreglen ens højde +100cm, og rund op eller ned til nærmeste størrelse alt efter hvor tæt du er på den størrelse.

Dyrker du Judo eller BJJ.  
Så er grundreglen ens højde +80cm, og rund op eller ned til nærmeste størrelse alt efter hvor tæt du er på den størrelse.

Dette er gør sig gældende hvis man har almindelig bygning.