MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro ViaBill Anyday

tandbeskytter

De bedste tandbeskyttere til kampsport

 

Beskyt dine tænder til træning og konkurrence med en tandbeskytter. En tandbeskytter giver en betydeligt mindre risiko for træningsskader til dine tænder for både børn og voksne.

 

Det er vigtigt at beskytter sine tænder indenfor kampsport, ishockey og andre idrætsgrene med kontakt. Alle tandbeskyttere beskytter effektiv dine tænder, men der er stor forskel på komforten på de forskellige tandbeskyttere. Tandbeskytter handler om sikkerhed og du bør ikke gå på kompromis. Brug tid på at vælge den rigtige.

 

En enkelt tandbeskytter dækker tandsættet i overmunden og er nem at trække vejret med. En dobbelt tandbeskytter beskytter både over og undermunden og gør vejrtrækning lidt mere besværlig. Hvis man har bøjle, så skal man vælge en bøjle tandbeskytter til sin sport.

 

Alle tandbeskyttere er personlige og skal formes efter dit tandsæt. Dette gøres nemt og billigt ved at bruge kogende vand. Det er vigtigt at læse indlægssedlen, hvor det er beskrevet hvor lang til tandbeskytteren skal ligge i det kogende vand.

 

Se Philip forklare hvilken tandbeskytter du skal vælge i denne video.

 

 

tandbeskytter

{{product.DiscountPrice}}%
{{::product.Title}}

{{product.DiscountPrice}}%
{{product.Title}}