MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro ViaBill Anyday

lo-bloo

lo-bloo skridtbeskyttere giver god beskyttelse og ubegrænset bevægelse med et unikt tilpasningssystem.

lo-bloo har et stort udvalg af modeller - designet og testet til forskellige sportsgrene og kroppe, find den der passer bedst til dig her.

  • Alle skridtbeskyttere fra lo-bloo er fuldt maskinvaskbare.
  • Fremstillet i Sverige, udviklet og testet af professionelle atleter.

{{product.DiscountPrice}}%
{{::product.Title}}

{{product.DiscountPrice}}%
{{product.Title}}

lo•bloo blev grundlagt af Usama Aziz, en svensk eliteatlet med 34 års erfaring med kampsport. Han har konkurreret professionelt i tre forskellige discipliner – græsk-romersk brydning, boksning og MMA. Med 2 OL, over 3000 kampe, 400 vægtnedskæringer og 8 operationer har han den mest komplette oplevelse, man kan have brug for for at skabe perfekt beskyttelsesudstyr til kontaktsport.

Støtter ham er et team af dedikerede atleter fra alle sportsgrene, der har brug for beskyttelsesudstyr; fodbold, hockey, kampsport, mountainbike og flere andre. De kommer i alle former, køn og aldre, både amatører og professionelle - den perfekte kombination til at få omfattende viden gennem test og afprøvning af designs.

Det patenterede design af lo•bloo er kombinationen af ​​denne opsamlede viden, ergonomiske konstruktion og de bedste tilgængelige industrikvalitetsmaterialer. Designet, fremstillet og samlet i Sverige. Alle kopper er praktisk talt ubrydelige, udstyret med det unikke monteringssystem lavet til ubegrænset bevægelse og fuldt maskinvaskbare.