MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro ViaBill Anyday

Sikker betaling med SCA

Nye sikkerhedskrav til betaling på nettet

 

Se illustrationer med fremgangsmåden for 2-trins-godkendelse

Vær forberedt på online handel og NemID

 

 


 

Gennemfør dit køb hos BUDOXPERTEN

Du kan godkende din betaling på 2 måder. Enten med NemID (kræver NemID app på din smartphone - papkortet virker ikke) eller SMS + personlig kode.

Har du ikke en smartphone, kan du købe en NemID-nøgleviser hos Nets (her skal du bruge dit papkort).

 

 

Vi ved, at det er bøvlet. Når du vil betale for en vare på en webshop i dag, så er det ikke bare at betale. Du skal igennem alverdens sikkerhedsprocedurer for at få lov til at betale. For at undgå net-svindel skal du nemlig bekræfte dit køb gennem NemID nøgleapp eller en SMS og kodeord.

 

Dette postyr er sat i værk for at sikre, at det rent faktisk er dig, der vil købe en given vare på nettet, og ikke bare én, der har stjålet dine kreditkortoplysninger.

 

Se herunder, hvordan du tilmelder dig de forskellige sikkerhedsløsninger, så du er klar til at handle på nettet.

Sikkerhedsløsningerne kaldes to-faktor-godkendelser. En to-faktor-godkendelse betyder, at der skal to godkendelser fra to forskellige kilder til for at godkende en betaling. Én i form af dine kreditkortdata og en anden fx NemID nøgleapp (installeres på din telefon), eller hvis du har registreret dit telefonnummer, hvor du så kan modtage en sikkerhedskode.

 

Du kan godkende din betaling på 2 måder

NemID
SMS + kodeord

Når du undervejs i en online betaling har indtastet dine kreditkortoplysninger, så vil du automatisk blive sendt over på en side, hvor du bliver bedt om at godkende med NemID. Mere specifikt er det NemID nøgleapp, du skal bruge til godkendelsen.

Hvis du ikke har NemID nøgleapp, så kan også godkende med SMS-kode og kodeord. Læs, hvordan det foregår længere nede.

Godkend med NemID

Hvis du ikke allerede har NemID nøgleapp, så kan du læse denne guide, der viser dig, hvordan du kommer i gang med at bruge den.

Når den er sat op, så fungerer den på følgende måde:

 

1) Betal med kort
Betal som du plejer i webshoppen

 

2) Godkend betaling med NemID
Indtast dit bruger-id og adgangskode til NemID

 

 

3) Send anmodning om godkendelse til nøgleapp
Send anmodning til din telefon/tablet

 

 

4) Godkend betalingen i nøgleapp
Ved at swipe til højre godkender du betalingen

 

 

5) Betaling gennemført
Efter godkendelsen i nøgleapp gennemføres din betaling

 

Godkend med SMS + kodeord

Hvis du ikke har NemID nøgleapp, så skal du godkende betalingen med SMS + kodeord. Det kræver, at du registrerer dit telefonnummer og opretter en kode til dit betalingskort.
 

Registrer dit telefonnummer og en personlig kode til dit kort her >>

 

Når det er klaret, så fungerer det på følgende måde:

 

1) Betal med kort
Betal som du plejer i webshoppen

 

 

2) Vælg SMS + kode som godkendelse
Klik på “SMS + kode” nederst i højre hjørne

 

 

3) Godkend betaling med SMS + kodeord
Indtast din kode modtaget på sms og dit personlige kodeord.

Har du ikke oprettet dit mobilnummer og egen kode kan du gøre det her via Nets.
Hvis du vil ændre telefonnummer og kodeord, så gør du det her

 

 

4) Betaling gennemført
Efter godkendelsen via SMS + kodeord gennemføres din betaling

 

 


 

Hvorfor disse ændringer?

Pr. 1. januar 2021 stilles der nye sikkerhedskrav til betalinger på nettet. Det betyder, at du fremover skal bruge enten din NemID nøgleapp eller nøgleviser (papkort kan ikke længere anvendes) eller godkende betalingen med en SMS-kode du får tilsendt af Nets. Dette nye krav om 2-faktor godkendelse gælder i alle netbutikker (EU krav) og er indført for at skabe endnu større sikkerhed ved onlinehandel.

 

Når du anvender betalingskort på budoxperten.dk

Når du skal gennemføre en betaling med kort, skal du fremover bruge enten SMS-kode eller NemID. I praksis betyder det, at du, når du har afsluttet dit køb, bliver overført til en sikkerhedsside. Her skal du bekræfte din identitet.

 

1. Når du vælger NemID

Når du har indtastet dine kortoplysninger, vil du som en ekstra sikkerhed blive bedt om at godkende betalingen via NemID nøgleapp eller nøgleviser. Først her vil betalingen blive gennemført, og du kan se din ordrebekræftelse. Bemærk, at du ikke længere kan benytte NemID's papkort til køb online.
Ønsker du at have NemID lige ved hånden, så kan du nemt finde NemID app'en på din telefon. Find den, hvor du henter dine apps. Bemærk, at Nets oplyser, at der kan gå op til en time før NemID-app'en aktiveres og kan bruges i forbindelse med handel på nettet. Har du ikke en smartphone, kan du købe en NemID-nøgleviser hos Nets (her skal du bruge dit papkort).

Har du spørgsmål vedr. NemID henviser vi til NemID support. Telefon 72 24 70 50.
 

2. Når du vælger SMS-kode

 

Som alternativ til NemID kan du knytte dit mobilnummer til dit betalingskort. Har du gjort det vil du få tilsendt en sikkerhedskode fra NETS på SMS. Du får en ny engangskode, hver gang du handler. Denne kode skal du indtaste sammen med det personlige kodeord du valgte ved oprettelsen hos NETS. Først når du har indtastet begge koder bliver din kortbetaling registreret og din ordre gennemført.

Har du ikke oprettet dit mobilnummer og egen kode kan du gøre det her via Nets.

 

Betaling med MobilePay på budoxperten.dk?

Anvender du MobilePay som betaling vil der ikke være nogen ændring idet, denne betalingsform i forvejen bygger på to-faktor-godkendelse.
Har du ikke MobilePay-app'en kan du finde den dér, hvor du henter din apps.

 

Flere informationer hos din egen bank

Hos din egen bank kan du også læse mere om ovenstående og generelt om to-faktor-godkendelse. Link til en række danske banker – har vi glemt din bank beklager vi dette på forhånd.