MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA VISA Electron Mastercard Maestro ViaBill Anyday

karate

Du er startet til karate? Du er i tvivl om køb af udstyr? Kig ind - vi kan hjælpe dig med at komme godt i gang. Køb dit udstyr til karate her.

Det du har brug for er i princippet en gi - altså den hvide karatedragt.
Vi anbefaler Budo-Nords Empi, som nok er den mest solgte og ikke mindst den bedste begyndergi der er på marked. Så er man igang og kan klarer sig et stykke tid. Der følger hvidt bælte med Empi gien. 
De lidt mere krævende udøvere skal stille sig selv følgende spørgsmål. 'Er karate noget jeg vil træne i mere end 6 måneder?' Hvis ikke, anbefaler vi Budo-Nords Empi gi. Kan man derimod svare 'Ja' til spørgmålet vil vi anbefale at koste lidt mere i en dragt. De ekstra penge er givet godt ud! Her anbefaler vi en Budo-Nord Zanshin, der også har hvidt bælte med i købet.

Vi har lagt lidt ekstra ind under kategorien Kom godt i gang - måske bliver du fristet til at købe lidt udstyr til hjemmebrug.
Fx sportstaske med karate brodering - BUDOX's har designet motivet - så du kan 'fragte' dit udstyr til og fra træningen med maner.

Af beskyttelse - ud over det du kan se - er der også tandbeskytterne. De bruges dog typisk første senere. Men kig dig omkring og lad dig gerne friste.

karate

{{product.DiscountPrice}}%
{{::product.Title}}

{{product.DiscountPrice}}%
{{product.Title}}