FORMULAR VEDR. RETURNERING/REKLAMATION

Send pakken retur med GLS / PostNord til butikkens fysiske adresse - ikke med DAO, til pakkeshop eller lign. Sendes pakken retur til BUDOXPERTEN ApS Søvangsvej 1 2650 Hvidovre mrk. RETUR. Skal du returnere en vare, så beder vi dig udfylde nedenstående formular så fyldsgørende som muligt. Vi skal bruge dit ordrenr. og faktura såfremt du har handlet online. Har du handlet i butikken eller ved et stævne, skal vi bruge bonnr./orginal kvittering. Er der derimod byttemærke på varen, så sender du blot varen retur til vores fysiske butik i Hvidovre.

KUNDEINFORMATIONER

FLERE VARER, DER SKAL RETUR? BENYT VENLIGST FORMULAREN UDVIDET VARENUMRE

Vi kan kun tilbageføre penge på det kort, der er brugt til at betale ordren med.

at jeg ønsker at returnere ovenstående varer. Samtidigt vedstår jeg, at alle informationer jeg har påført returformularen er rigtige. Samt, at jeg returnerer varen i samme stand som den er modtaget. Varen er kun prøvet på som, hvis jeg havde prøvet den i butikken. Evt. hængemærker vedlægger jeg varen. Jeg benytter ikke varens emballage som postemballage. Jeg er indforstået med, at varens værdi mindskes, hvis ovenstående ikke er overholdt og trækkes fra refusionen af beløbet.

accepterer du: 1) at du er indforstået med, at du selv betaler omkostningen ved returneringen. 2) at du, hvis fejlen er vores, benytter den returlabel vi sender til dig. 3) at du hermed erklærer, at du har læst, forstået og accepterer betingelserne for at sende en vare retur.