Budo-Nord Puzzlemåtte 1x1 m x 40 mm - sort/grå

Budo-Nord Puzzlemåtte 1x1 m x 40 mm - sort/grå

489,00 DKK

(inkl. moms)

CE-godkendt Budo-Nord puzzlemåtte til kampsport, gymnastik, turneringer mm. 

Varenr.: 40007-003-40
Vægt: 3.45 kg.
Lagerstatus: Bestillingsvare - leveringstid 7-9 hverdage
stk.
  • Hurtig levering
  • God service
  • 14 dages returret

Budo-Nord puzzlemåtten, der er både giftfri, fri for tungmetaller og brandhæmmende - alt lige efter loven.... Læs specifikationerne herunder inden du beslutter dig for at købe en måtte.
En måtte, der IKKE er CE-godkendt, kan være fyldt med gift og tungmetaller og den manglende brandtest kan få fatale konsekvenser ved brand.

Budo-Nords puzzlemåtter er
- Flammetestet og godkendt ifølge EN71 Del 2: 2003
- CE - EN-71.
- Gift- og lugtfri.

Puzzlemåtter til kampsport, gymnastik, turnering, træning og lignende.
Budo-Nord måtten findes i 1 x 1 m x 23 mm tykkelse i blå på den ene side og rød på den anden side. Andre farver kan bestilles med en længere leveringstid. Ring venligst for pris, da prisen afhænger af antal ønskede måtter, der dog er min. 200 kvm. 

Stødabsorberende
Fysisk aktivitet kan rive brutal på kroppen. Ankler, knæ - ja, alle led belastes meget ved de enorme kræfter, der bruges under fysisk aktivitet. I mange sportsgrene beskyttes fødderne - og dermed leddene i forskellige stødabsorberende systemer, der er indbygget i sko. De fleste kampsport praktiseres på bare fødder, og absorptionen af chok skal derfor være lavet af noget andet end en sko. Det skal ske i disse tilfælde med måtter.

Dette alene ville være grund nok til at vælge Budo-Nord puzzle måtter, der er lavet af stødabsorberende polymer. Budo-Nord puzzle måtter har også udviklet et savtakketmønstre på kanten, der forlænger måttens levetid og gør dem lettere at montere og afmontere.

Budo-Nords puzzlemåtter indeholder hverken giftstoffer eller tungmetaller.

VIGTIGT; Budo-Nords puzzlemåtter er certificeret.
Budo-Nord puzzlemåtter er godkendt og er kvalificeret til CE direktivet EN-71 og har bestået EN71 Part 2: 2003 brandtest. Budo-Nord puzzle måtter er så sikre, at de er certificeret til brug i børnehaver!

Budo-Nord måtterne er nemme at bruge. Ingen særlig forberedelse er nødvendig, men vi anbefaler at vaske dem af på begge sider inden ibrugtagen. Måtterne kan placeres på en flad overflade. De er nemme at montere og kan gøres uden tidligere erfaringer. Før montering af måtterne på gulvet, skal gulvet være tørt og alle løse genstande skal fjernes. Start i midten og arbejd dig udad. Tør måtterne før du stable dem til opbevaring. Læg dem oven på hinanden, så ingen enkelte kanter stikker ud.

- Måtterne kan rengøres med en fugtig klud med et mildt rengøringsmiddel.
- Måtterne er nemme at tilpasse 'skæve sale' idet de er nemme at skære i med en hobbykniv. Praktisk, hvis du ønsker at arbejde din vej rundt søjlerne, eller hvis du ønsker en lige kant.
- Budo-Nord puzzlemåtter er stærkt stødabsorberende uden at være for bløde. Budo-Nord har også udviklet en fortanding, der har høj rivestyrke, som er vigtigt, når måtterne skal lægges og tages op gentagne gange.
- Budo-Nord puzzlemåtter, både 23 mm og 40 mm, anvendes både i dojo / dojang og undervisningslokale til mange forskellige begivenheder både indendørs og udendørs.
- Budo-Nord puzzlemåtter på 40 mm er ideelt til sport, hvor kast og brydning forekommer samt til fx MMA.
- Budo-Nord puzzlemåtter fås i tykkelser på 23 mm og 40 mm. Det er muligt at bestille andre farver end standard, mod længere leveringstid og min. 200 kvm.

Læs dette inden du beslutter dig for valg af måtter...
Mange forhandlere sælger puzzlemåtter, der ikke må bruges offentlige steder (skoler, haller, institutioner og lignende), idet de ikke er, hverken CE-godkendte eller har bestået en brandtest. Og selvom måtterne ikke skal anvendes i offentlige omgivelser, risikerer du at købe et produkt, der er en brandfare og samtidig kan indeholde giftstoffer og skadelige tungmetaller.

TEKNISKE OPLYSNINGER:

Størrelse:
100 x 100 cm + / - 2 mm.

Tykkelse:
23 mm + / - 1 mm.
40 mm + / - 1 mm.

Vægt:
23 mm: Ca. 2,8 kg / stk.
40 mm: Ca. 3,4 kg / stk.

Densitet:
23 mm: 122 kg / m3
40 mm: 85 kg / m3

Flammtestet og godkendt ifølge EN71 Del 2: 2003
CE - EN-71.
Gift- og lugtfri.

Godkendt CE
Mærke Budo-Nord
foto & tekst © copyright